dagbesteding garage clienten kompas zorgverlening

Heb je altijd al aan auto's willen sleutelen? Dan is onze garage in Zwolle een goede werkervaringsplek of dagbestedingsplek voor jou. Naast het onderhoud van ons eigen wagenpark, onderhouden en repareren we auto's voor onze klanten of maken ze klaar voor de APK. Soms moet je echt op zoek naar het probleem, als een klant de auto brengt met 'een raar geluidje'. Samen met je werkbegeleider ga je op zoek naar het probleem én kom je met de oplossing. Je leert alles over de mechanische onderdelen van de auto, maar ook over elektrische systemen en moderne elektronica.

We werken ook aan tractoren en tuinmachines. Kompas is gespecialiseerd in het opknappen van oude tractoren. Het gaat dan om prachtige oldtimers die door Kompas worden aangekocht en volledig worden hersteld voor de verkoop of we werken in opdracht van klanten. Het is erg leerzaam om bezig te zijn met techniek uit de vorige eeuw. 

De garage is een veilige leer- en werkplek. Je werkt samen met andere mensen in een enthousiast en gezellig team. Je vaste begeleider van Kompas leert je in je eigen tempo en binnen je eigen mogelijkheden zo zelfstandig mogelijk te werken.