Bedrijven, organisaties en particulieren kunnen bij Kompas terecht om diverse werkzaamheden uit te laten voeren tegen gunstige tarieven. Van het strijken van uw was tot het aanleggen en onderhouden van uw tuin.

Door uw werkzaamheden door Kompas uit te laten voeren, maakt u het mogelijk dat onze cliënten weer meedraaien in de samenleving. Dit vergroot hun zelfvertrouwen en gevoel van waardigheid. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Facilitaire diensten

Dagbesteding facilitaire diensten 

Uw schoonmaakwerkzaamheden kunt u voordelig uitbesteden aan Kompas. Onze cliënten voeren hun activiteiten zo zelfstandig mogelijk uit, maar altijd met professionele begeleiding.

Wassen, strijken en naaien

 Dagbesteding wassen strijken naaien

Wij wassen, drogen, strijken en vouwen al uw wasgoed. Desgewenst halen we uw was op en brengen het schoon, gestreken en gevouwen weer terug. Tegen mooie tarieven kunt u uw werkzaamheden op het gebied van wassen, strijken en naaien uitbesteden aan Kompas.

Prijzen

Wassen:  € 7,50 per wasmand

Strijken: € 1,10 per kledingstuk

Toeslag tweepersoons dekbed of hoeslaken: € 0,50

Halen en brengen

€5,- binnen Zwolle per rit

€0,20 per kilometer buiten Zwolle

Groenvoorziening

Dagbesteding groenvoorziening

In opdracht van bedrijven en particulieren voeren wij verschillende werkzaamheden uit tegen gunstige tarieven, zoals het aanleggen en onderhouden van tuinen, het wieden van onkruid en het maaien van gazons.

Houtbewerking

Dagbesteding houtbewerking

We zijn bezig met het bouwen van een houtwerkplaats voor onze dagbesteding. Onze cliënten kunnen daar zagen, beitelen, schuren en schaven, met de hand of met de machine om al uw opdrachten uit te voeren, van kleine presentjes tot grote meubels.

Garage

Dagbesteding garage

In onze garage in Zwolle kunt u uw auto of bedrijfswagen laten repareren of klaar laten maken voor de APK. Onder begeleiding van professionals voeren onze cliënten reparaties uit. We werken ook aan tractoren en tuinmachines. Kompas is gespecialiseerd in het opknappen van oude tractoren. Het gaat dan om prachtige oldtimers die door Kompas worden aangekocht en volledig worden hersteld voor de verkoop of we werken in opdracht van klanten.

Neem voor meer informatie contact met ons op, kom langs tijdens kantoortijden aan de Katwolderweg 25 in Zwolle of vraag vrijblijvend een offerte aan.