De enthousiaste en betrokken medewerkers van Kompas bieden ondersteuning en begeleiding op maat aan mensen van alle leeftijden die –voor korte of langere tijd – niet zelfstandig kunnen wonen, werken en/of leren. Of de oorzaak nu een (licht) psychische, verstandelijke of lichamelijke beperking is, de begeleiding van Kompas is erop gericht dat cliënten vanuit hun eigen kracht, wensen en mogelijkheden hun eigen leven zo zelfstandig mogelijk kunnen leven.

 

Hulp in veilige en vertrouwde omgeving

Het aanbod van Kompas is heel breed: van woonbegeleiding tot dagbesteding en huiswerkbegeleiding. Voor vroegtijdig schoolverlaters heeft Kompas een onderwijsbegeleider in dienst die gepaste begeleiding biedt zodat de cliënt alsnog zijn of haar diploma kan behalen. Dit traject komt altijd tot stand in samenwerking met de onderwijsinstelling. Jongeren kunnen ook bij Kompas terecht om in een rustige, vertrouwde omgeving en onder begeleiding hun huiswerk te maken. Uw cliënt of leerling vindt bij Kompas een veilige en vertrouwde omgeving waar de begeleiders altijd voor hen klaarstaan. 

Samenwerken

Kompas werkt samen met verschillende organisaties en professionals, zoals verslavingszorg, reclassering, bewindvoering, UWV, psychologen, therapeuten, job coaches, woonvormen en scholen. Om de juiste zorg en begeleiding op maat te kunnen bieden, gaat Kompas graag de samenwerking aan. Het aanbod bestaat uit: ambulante begeleiding, beschermd wonen en dagbesteding, maar ook uit begeleiding bij het behalen van een schooldiploma, het maken van huiswerk en het opdoen van werkervaring. Wilt u weten wat Kompas voor u, uw cliënt of uw leerling/student kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.